Elfelejtett felhasználónév

A megrendeléskor megadott kapcsolattartó e-mail cím a Control Center felhasználónév.
Erre az e-mail címre küldjük ki a belépéshez szükséges jelszót.

Ha elfelejtette felhasználónevét, kérjük keressen meg minket e-mailben (support@maxer.hu) vagy telefonon (1 / 257 99 13)!

Ha elfelejette a jelszavát, kérjük kattintson az alábbi linkre:
https://tudasbazis.maxer.hu/elfelejtett-jelszo

Control Center felhasználónév (kapcsolattartó e-mail cím) módosítás

A Control Centerbe belépve az Adataim (jobb felső sarok) menüpontban módosítható a kapcsolattartó e-mail cím (tehát a Control Center felhasználónév). A módosítás után a rendszer új jelszót küld ki az új e-mail címre.

Mi a teendő, ha már nem használja a megadott e-mail címet, vagy az megszűnt?

Amennyiben a fenti vagy más okok miatt szeretné módosítani a kapcsolattartó e-mail címet, ami egyben a Control Center felhasználónév is, akkor kérésre módosítjuk. Ehhez a domain tulajdonosának egy kérést kell eljuttatni hozzánk az új e-mail cím beállításáról. Csakis a papír alapú, tollal aláírt (cég esetén cégszerűen aláírt és aláírási címpéldánnyal mellékelt) kéréseket fogadjuk el! A kérést nem szükséges postázni, elég faxon (1 / 700 1951) vagy szkennelve e-mailben (megrendeles@maxer.hu) elküldeni.

A papír beérkezése után módosítjuk az e-mail címet és egyúttal ki is küldjük az új jelszót.

Kérjük az alábbiak szíves tudomásul vételét!
Az e-mail címet – ami egyúttal a felhasználónév – telefonos és e-mailben történő megkeresésre nem módosítjuk! Bárki telefonálhat, vagy írhat e-mailt bárki nevében és könnyen becsaphat minket. Azért szükséges a papír nyújtotta biztosíték számunkra, hogy elkerüljük a jogtalan adatmódosítást és a későbbi egyéb komplikációkat!

Köszönjük megértésüket!