Elfelejtett jelszó

A belépéshez szükséges jelszót, e-mailben küldjük ki a megrendelés után a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Az elfelejtett jelszót a https://control.maxer.hu/forgotpass.php oldalon kikérheti. A linkre kattintva a rendszer kéri azt az e-mail címet (ami egyben a felhasználónév is), amit a megrendeléskor megadott nekünk. Az adott captcha kód beírása után a rendszer elküldi a jelszót az e-mail címre. Ezután a jelszóval és az e-mail címmel be lehet lépni a Control Centerbe a https://control.maxer.hu/ oldalon.

Figyelem!
A Control Center belépéséhez szükséges jelszót biztonsági* és jogi okokból** nem adhatjuk meg telefonos, vagy e-mailben történő megkeresésre!

Biztonsági okokból*
A Control Centerben található jelszavakkal és felhasználónevekkel sajnos könnyen vissza lehet élni. Komplett weboldalrendszereket lehet velük törölni vagy módosítani, vagy akár e-mail fiókokat, a bennük levő e-mailekkel törölni.
Kérünk minden ügyfelünket, hogy a Control Center belépéséhez elküldött jelszót ne adják ki más személyeknek! Weboldal fejlesztés, karbantartás esetén csakis az ehhez szükséges adatokat (ftp és mysql adatok) adják meg a webfejlesztőknek!

Jogi okokból**

A Control Centerben történő belépés után a felhasználó hozzáfér a weboldal karbantartásához szükséges jelszavakhoz és egyéb hozzáférési adatokhoz, funkciókhoz, beleértve az e-mail fiókokat is. A Control Center helytelen használatából adódó, a weboldal és a levelezés működését érintő károkért a szolgáltató (MAXER Hosting Kft.) felelősséget nem vállal!

Megértésüket köszönjük!